نخستین گلزار مکتوب شهدا

برای همکلاسی ام – دفتر چهارم؛ وصیّت

در یک نگاه

«این وصیت‌نامه‌هایی که امام می‌فرمودند بخوانید، من به این توصیه‌ی ایشان خیلی عمل کرده‌ام. هرچه از وصیت‌نامه‌های همین بچه‌ها به دستم رسیده  ـ یک فتوکپی، یک جزوه ـ غالباً من این‌ها را خوانده‌ام. چیزهای عجیبی است. ماها واقعاً از این وصیت‌نامه‌ها درس می‌گیریم. این جا معلوم می‌شود که درس و علم و علم الهی، بیش از آنچه که به ظواهر و قالب‌های رسمی وابسته باشد، به حکمت معنوی ـ که ناشی ازنورانیت الهی است ـ وابسته است. آن جوان خطش هم به زور خوانده می‌شود؛ اما هرکلمه‌اش برای من و امثال من، یک درس و یک راهگشاست و من خودم خیلی استفاده کرده‌ام. در بسیاری از موارد، به پدر و مادرشان می‌نوشتند که ما از این جا دل نمی‌کَنیم. این جا بهشت است و زندگی این جاست. مثلاً در جواب این که مادرش نوشته بود: پسرم! زودتر بیا، یا به ما خبر بده، می‌گوید اصلاً آن جا زندگی نیست. زندگی این جاست. این همان معنویت بود. وقتی معنویت هست، دل‌ها مجذوب آن می‌شود. وقتی دل‌ها مجذوب شد، نیروها به دنبال دل‌ها و اراده‌ها حرکت می‌کند. وقتی این طور شد، بزرگ‌ترین قدرت‌ها نمی‌توانند یک ملت را شکست بدهند. برادران! این واقعیت در ایران اتفاق افتاد. بزرگ‌ترین قدرت‌های دنیا نتوانستند ایران را شکست بدهند.» ۱۳۷۰/۶/۲۷

شناسنامه

برای همکلاسی‌ام – وصایای شهدای دانش‌آموز استان قم – دفتر چهارم: وصیت
علیرضا صداقت
ناشر: نشر هدی
جلد چهارم/ چاپ اول ـ قم
شمارگان: ۲۰۰۰ نسخه
طراح جلد و صفحه‌آرا: سیدمصطفی شفیعی
قیمت: ۴۰۰۰ تومان
شابک: ۷ ـ ۴۱ ـ ۶۵۷۴ ـ ۶۰۰ ـ ۹۷۸
نشانی مرکز پخش: قم ـ ۴۵متری ۱۵ خرداد ـ ۱۸ متری سوم خرداد ـ کوچه ۱ ـ پلاک ۴۵

تماس: آقای صداقت ۰۹۱۲۲۵۱۵۰۴۹

فهرست

مقدمه ۹
دفتر وصیت ۱۷
• عبادی ـ سیاسی ۱۹
• اخلاقی ۶۵
• شرعی ۸۱

مطالعه بخشی از کتاب

——– صفحات ۲۷ و ۲۸ ——–

شهیدسیدحسن طباطبایی: دبیرستان امام صادق(علیه السلام) ـ ۱۹ ساله
مهر بیکران خداوند تا بدان حد است که بعد از خلقت بشر برای راهنمایی و هدایتش، پیامبران و امامانی را قرار داد تا بشر را در راه مستقیم هدایت و راهنمایی کنند (اهدنا الصراط المستقیم) و برای آنان نعمت‌هایی قرار داد تا این که بشر حیات خود را ادامه دهد. و بشر تا به حال خود قرار داد تا این که راهش را خود تعیین کند و هر کاری را که انجام دهد در روز جزا باز خواست می‌شود (إنّ السَمعَ و البَصَرَ وَ الفُؤادَ کلُّ اولئِکَ کانَ عَنهُ مَسئُولاً) و هر آنچه را که گوید ثبت می شود (ما یَلفَظُ مِنَ القُولِ إلاّ لَدَیهِ رقیبٌ عَتیدٌ) و کوچک‌ترین کارهای نیک و بد به حساب می‌آید (فَمَن یَعمَلْ مِثْقالَ ذَرَّه خَیراً یَرَه و مَن یَعمَلْ مِثقالَ ذَرّه شَراً یَرَه) پس باید بکوشیم تا در این دنیای پوچ و تو خالی مواظب حرکات و کردار و گفتار خود باشیم؛ زیرا عمده گرفتاری‌های فردی و اجتماعی ناشی از بی‌دینی و ضعف اعتقاد به روز جزا می‌باشد.

شهیدحسین‌ رئیس‌میرزایی: ۱۸ ساله
قال رسول‌الله: «اُطلُبُوا العِلمَ مِنَ المَهدِ إلی اللَحْد.»
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) می‌فرماید: از گهواره تا گور دانش بجوی.
برادرجان‌! تو را به ‌خواندن‌ درس‌ تشویق‌ می‌کنم.

شهیداحمد رنجبر: ۱۷ ساله
اما خواهرانم! از شما می‌خواهم همچون زینب(سلام الله علیها) باشید و او را بشناسید و مقلّدش باشید و با حجاب و عفت خود، او را خشنود نمایید.
شهیدسیدحسن طباطبایی: دبیرستان امام صادق(علیه السلام) ـ ۱۹ ساله
در دعاهای کمیل و توسل و ندبه‌ها شرکت کنید و در صورت امکان مسجد جمکران را فراموش نکنید.

شهیدولی رسولی: ۱۹ ساله
از کلیه اقوام و خویشان و دوستان امت شهیدپرور میهن اسلامی ایران می‌خواهم که در زندگی تقوا را پیشه نموده و رضایت و ترس از خدا را بر رضایت و ترس از خلق مردم مقدم دارند؛ یعنی خوف و ترس از خدا را شعار خود بنمایید… منزل و آرامگاه خود را درست کنید و آخرت را به دنیای خود مفروشید.

شهیدعلیرضا صالحی: ۱۷ ساله
از دوستانم می‌خواهم که همیشه در خط امام کار کنند و ستاد مقاومت‌ها را خالی نگذارند؛ زیرا ریشه اسلام از این ستاد مقاومت‌هاست. و از کلیه دانش‌آموزان به خصوص هم‌کلاسی‌هایم می‌خواهم که اولاً مرا حلال کنند. ثانیاً درس بخوانند و با درس خواندن مشتی کوبنده بر دهان آمریکا و نوکران او بزنند؛ زیرا که مملکت ما به شما دانش‌آموزان عزیز احتیاج دارد.

شهیدعلی‌محمد بابایی: ۱۷ ساله
رفتار و کردار اولیا و ائمه(علیهم السلام) را با دقت و بدون سرپیچی در خود راه دهید.


نظر خود را بیان کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

در حال بارگذاری